Amiben segíteni tudunk

Biztosítás, lakástakarék

A széleskörű és tudatos pénzügyi gondolkozás része kell, hogy legyen egyrészt a mindennapi élet kockázatainak mérséklése, melyet a megfelelő biztosítási termékekkel lehet kezelni. Másrészt a jövőről való gondoskodás különböző takarékoskodási megoldásokkal, ezek közül napjaink egyik leghatékonyabb és legjövedelmezőbb formája a lakástakarék pénztári megtakarítás.

Fontosnak tarjuk, hogy ügyfelünk a legjobb megoldásokat válassza, így érdeklődés esetén a piac meghatározó és legmegbízhatóbb szereplőinek termékeit tudjuk ajánlani a kérdésben széleskörű tájékozottsággal és tapasztalattal bíró üzletkötők segítségével.

VIG Group biztosítási termékek

 Fundamenta lakástakarék

 

Cégalapítás, cégvásárlás vagy értékesítés

Székhelyszolgáltatás és irodabérlet

Ha céget alapítana vagy vásárolna esetleg meglévő céget eladna, akkor számtalan kérdést kell végig gondolnia. A kérdések megválaszolásában, mint általában, nem árt mások véleményét is meghallgatni, akik objektívan tudják a kérdéseket kezelni és Önnek rávilágítani az esetleges kockázatokra vagy felfedni azokat a lehetőségeket, amiken Ön esetleg átsiklana. Ma az interneten minden információ elérhető, de ezek megértése és főleg a jogszabályok betartása melletti alkalmazása igen komoly feladatot jelent. Mi a rendelkezésünkre álló tapasztalataink alapján szívesen segítünk Önnek mind a kérdések megfogalmazásában mind a kérdések megválaszolásában.

Ha céget alapítana, átbeszéljük Önnel az alapvető kérdéseket és segítünk, hogy a megfelelő jogi szakembert válassza hozzá. Magyar, szlovák és nemzetközi cégalapításban is jártas évtizedes tapasztalattal bíró partnereinket ajánljuk Önnek. Cégének igény szerint segítünk székhelyszolgáltatást találni, működéséhez pedig irodát bérelni.

Ha céget venne, összeállítjuk a kérdések és az ellenőrizendő dokumentumok listáját. Felkérés esetén átvilágítjuk Önnek a céget könyvviteli és pénzügyi szempontok szerint. Véleményezzük a cég eladói által biztosított információkat és a kikiáltási árat. Döntés esetén pedig segítünk az átvétel levezénylésében.

Ha a nehéz munkával felépített cégétől megválna, segítünk a cége eladásában is. Elkészítjük a javasolt információs csomagot, segítünk a vásárlói kérdéseket megválaszolni és az átadás átvételt előkészíteni.